Choosing sustainable facade materials in Tehran | Katayoun Taghizadeh, Samira Mahmoud Kelayeh
Introducing a book to be familiar with a field that nowadays is either one of the academic books and a tool for developing a life philosophy based on sensory commerce.
ساختمانها محیط زیست را بهشدت تغییر میدهند. ساخت و ساز ساختمان، 40% سنگ، شن و ماسهی خام و 25% چوب خام را هر ساله در سراسر جهان مصرف میکند. ساختمانها همچنین مسئول مصرف 40% انرژی و 16% آب مصرف شده سالانه در جهان هستند. به بیان دیگر، بخش ساختمان مصرفکننده، عمده انرژی و منابع طبیعی میباشد. سازمان همکاری اقتصادی و توسعه در سال 2012 اعلام کرد که صنعت ساختمان بیش از یک سوم منابع جهانی را مصرف میکند. دلایل اصلی گرایش رو به رشد مصرف انرژی در ساختمان شامل افزایش جمعیت، افزایش خدمات ساختمانی، بهبود سطح آسایش محیط داخلی ساختمانها و افزایش زمان سپری شدهی درون ساختمانها است.
با افزایش نگرانیهای جهانی در ارتباط با مسائل پایداری، بخش ساختمان باید در بهبود بخشیدن به عملکرد زیست محیطی خود بکوشد. حرکت به سوی ساختمانهای سبز و پایدار، در واقع پاسخی است به همین نیازها. ساختمان پایدار، تعریفی است که از سه معیار توسعهی پایدار نشات گرفته است که دامنهی گستردهتری را شامل میشود که به موجودیت ساختمانها، بهعنوان بخشی از محیط زیست، اقتصاد و اجتماع (خط پایه سهگانه) توجه میکند؛ نهتنها به همزیستی و دوستی با محیط زیست توجه دارد، بلکه پایداری اقتصادی و سازگاری اجتماعی را هم مد نظر قرار داده است. ساختمانها علاوهبر کمک به ساکنان و محیطزیست، منفعت اقتصاد پایدار را نیز با خود به همراه دارند که از طریق کاهش هزینههای بهرهبرداری، تقویت قابلیت عرضه در بازار و ارزش بازار، بهبود بهرهوری و بازدهی کارکنان، قابلیت ایجاد منافع ساختمانهای اداری، کمینهکردن محیط داخلی نامطلوب و بهینه کردن عملکرد اقتصادی چرخهی حیات ایجاد میشود. […]