روح زمانه؛ تخیل زاینده در مسیر تاریخی

نیلوفر خادم پور
کمتر از یک دقیقه2351

Generative imagination in the historical path | Niloofar Khadempour

We architects constantly talk about the wealth of Iranian architectural history, their values and theory, we admire it and we try to connect it to our intellectual project. But what is the best way to study history in order to achieve the continuity and production of knowledge.

ما معماران دائم دربارۀ ثروت تاریخ معماری ایران، ارزش‌ها و نظریه‌هایش حرف می‌زنیم، تحسینش می‌کنیم و سعی داریم تا آن را به پروژۀ فکری خود وصل کنیم، اما با چه روشی تاریخ را مطالعه کنیم تا به تداوم و تولید دانش برسیم؟


برج بابل، اثر پیتر بروگل (Pieter Brueghel)

لینک کوتاه
https://kooche.org/?p=17092

1 دیدگاه

  1. بهرام شاهدی

    از منظر اینجانب، نویسنده محترم جستار با رویکرد نظری به اهمیت رابطه تاریخ معماری گذشته و جامع (Architecture and Sociology) و درک متقابل انسانها (Human Perception) ، و هنر، بخصوص هنر شعر که هرکدام از جنبه رویکرهای نظری حائز اهمیت هستند معرفی و به شرح ،تبیین و تفسیر چرایی و چگونگی آنها پرداخته است. مثال تاریخی برج بابل که زاییده پیوند معماری با جوامع آن زمان است بهمراه گفتمان ها ونقل وقولهای ازمعماران، شاعران و نویسنگان معاصر، همگی حاکی از تبیینی است که نویسنده محترم به جزئیات چگونگی و دلیل برای چرایی انجام آنها در محتوای متن پرداخته است.

پاسخ دهید

فیلدهای مورد نیاز با * علامت گذاری شده اند